Vilka vi är.

Vår webbplatsadress är: https://gardsgardsgubben.se


Acceptera denna  integritetspolicy

Fortsatt användning av vår webbsajt medför att du accepterar denna Integritetspolicy.
Använd inte webbplatsen om du inte accepterar denna integritetspolicy.


Behandling av personuppgifter sker i enlighet rådande personuppgiftslagstiftning.

Gärdsgårdsgubben lagrar inte dina personuppgifter längre än nödvändigt.
Gärdsgårdsgubbens kunddata lagras i 25 år, eftersom våra produkter har en förväntad livslängd på 25 år.


Cookie-filer

Webbplatsen använder cookies för att kunna utvärdera hemsidans statistik.

Exempel – Google Analytics: Mäter antalet besökare på webbplatsen.

Du bestämmer själv.
Du själv bestämma om du vill acceptera eller ta bort cookies.
Du kan även välja att tillåta cookies för specifika webbsidor.
Dessa val går att göra i inställningarna för din webläsare.

Att välja att inte accepterar cookies kan också innebära att viss information på webbplatsen inte blir tillgänglig.
Observera att om du väljer att välja bort cookies i din webbläsare så gäller bara för den webbläsare du just då använder.
Du behöver följa göra inställningar för alla webbläsare du använder.
Även på alla datorer och enheter.
Har du flera separata användarkonton på en dator i ett hushåll behöver du troligen skräddarsy dina inställningar för varje konto.


Din rätt att begära att din uppgifter raderas

Du kan be oss att radera eller ta bort personuppgifter där det inte finns någon bra anledning att fortsätta att bearbeta det.
Du har också rätt att be oss att radera eller ta bort dina personuppgifter där du har utnyttjat din rätt att återkalla samtycke.

Ibland kan vi dock vägra en begäran att radera sådana uppgifter för att till exempel följa en lagstadgad skyldighet.

Om du behöver radera dina personuppgifter kan du kontakta oss.
Du hittar vår telefon och e-post på vår kontaktsida.


Kontaktformulär

Via hemsidans inbyggda mail-funktion, samt via temat från Elegant themes, Divis kontakt formulär skickas ditt meddelande till min mailadress.
Så vitt jag har kunnat ta reda på så är detta ett säkert sätt att kontakta mig.

Vill du inte göra det kan du skicka ett mail direkt till mig via nedan mailadress.
bjorn@gardsgardsgubben.se


Namn, adress och kontaktuppgifter (inklusive företagsuppgifter, kontaktnamn, telefonnummer och e-postadresser)

Dessa data tillåter oss:

Att utföra våra skyldigheter som följer av avtal som ingåtts mellan dig och oss, inklusive leverans av produkt, fakturering och rapportering. och för att ge dig information om produkter och / eller tjänster som du specifikt begär från oss eller som vi tror kan vara av intresse för dig.

De flesta kontaktuppgifterna kommer att tillhandahållas av dig när du gör en online-förfrågan eller begär en offert.